Δελτίο τύπου με αφορμή τον Αγιασμό για το σχολικό έτος 2021-2022

Την Δευτέρα 13-09-2021, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης, παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο και 1o Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Συνομίλησε με τους Δ/ντές /Δ/ντριες και εκπαιδευτικούς και ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα.

Στη συνέχεια μετέβη στα συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία 60o και 44o Ηρακλείου, όπου παρακολούθησε τον αγιασμό και απεύθυνε ένα καλωσόρισμα στους γονείς στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς. Ευχήθηκε Υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα για την νέα σχολική χρονιά.

Τέλος το βράδυ, παραβρέθηκε στον αγιασμό του νεοσύστατου Εσπερινού Γενικού Λυκείου Μυλοποτάμου με έδρα το Μελιδόνι Ρεθύμνου. Για πρώτη φορά φέτος ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους πρώτους μαθητές.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Εμμανουήλ Καρτσωνάκης

Σχετικά έγγραφα

Μετάβαση στο περιεχόμενο