3η ενότητα του κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων με τίτλο “Αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΔΕ Κρήτης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση : παιδαγωγικές προτάσεις κι εκπαιδευτικά εργαλεία” Παρασκευή 29/05/2020 (17:00 – 19:00)

Η 3η ενότητα του κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων με τίτλο “Αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΔΕ Κρήτης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση : παιδαγωγικές προτάσεις κι εκπαιδευτικά εργαλεία” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/05/2020 στις 17:00.

Το σεμινάριο θα εστιάσει το ενδιαφέρον της στα προγράμματα Alice “Προσαρμόζοντας τη μάθηση σε κοινότητες και περιβάλλοντα δίχως αποκλεισμούς” & Immerse ” Χαρτογράφηση της ένταξης παιδιών προσφύγων και μεταναστών στο σχολείο”.

Με αφορμή τα προγράμματα αυτά θα γίνει αναφορά στους 17 στόχους της Ατζέντας 2030. Ειδικότερα θα αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο τα προγράμματα της ΠΔΕ Κρήτης μέσω διαφορετικών στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης συνδυάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται για την προάσπιση του Στόχου 4 : Πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλους – Ποιοτική Εκπαίδευση – Υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς.

Ομιλητές :

  • Μαρία-Ντανιέλα Μαρούδα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Παντείου Παν/μιου – Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας του ΣοΕ
  • Ανδρονίκη Σπαθαράκη PhdMed, ΣΕΕ ΠΕ70 ΠΕΚΕΣ Κρήτης
  • Αρετή Βουράκη, υπ. Προώθησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΠΔΕ Κρήτης – Υπεύθυνη Διαχείρισης έργων Immerse & Alice ΠΔΕ Κρήτης

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω του παγκόσμιου ιστού (www) σε αίθουσα τηλεδιάσκεψης WEBEX ενώ θα μεταδίδεται και σε απευθείας μετάδοση στο ytube https://youtu.be/yA6sA42szZU

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα της ΠΔΕ Κρήτης, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο κανάλι YouTube Https://tinyurl.com/rdpscreteyt) καθώς και στην ομάδα επικοινωνίας στο Facebook (Ευρωπαϊκά προγράμματα Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης).

Σχετικά έγγραφα

Μετάβαση στο περιεχόμενο