ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΔΕ Κρήτης

Επείγουσα ανακοίνωση

 

16 Μαρτίου 2020

 

Σε συμμόρφωση με τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19 σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

 

Α) Η επικοινωνία με την υπηρεσία μας και η διεκπεραίωση των υποθέσεων/αιτημάτων του είναι δυνατή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΠΔΕ mail@kritis.pde.sch.gr καθώς και μέσω της ιστοσελίδας μας από την εφαρμογή «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.pdekritis.gr/applications/ 

 

Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης βεβαιώσεων με τη χρήση προηγμένης ηλεκτρονικής υπογραφής και η αποστολή τους στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των αιτούντων.

 

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά και μέσω φαξ ή τηλεφώνου στις γραμμές που είναι αναρτημένες στον τηλεφωνικό κατάλογο της υπηρεσίας https://www.pdekritis.gr/phones/.

 

Β) Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τα γραφεία μας για κατεπείγουσες ανάγκες και μόνο αν δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα από τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές και εξ αποστάσεως υπηρεσίες.

Σε περίπτωση που η είσοδος στο κτήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης είναι απαραίτητη, αυτή θα πραγματοποιείται καθημερινά και ώρες 12:00’ – 14:00’. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει για την αποφυγή συγχρωτισμού και συνωστισμού να επικοινωνούν τηλεφωνικά πριν την προσέλευσή τους για να ορίζεται σχετικό ραντεβού με το αρμόδιο στέλεχος της υπηρεσίας.

 

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφερόμενοι επισκεφτούν την υπηρεσία μας εξαιτίας επείγουσας και επιτακτικής ανάγκης, να χρησιμοποιούν τα απολυμαντικά τα οποία είναι επί τόπου διαθέσιμα στην είσοδο για λόγους υγιεινής.

 

Σας ευχαριστούμε

 

#μένουμε_σπίτι

Μετάβαση στο περιεχόμενο