Ευχαριστήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για τη λήξη του διδακτικού έτους

Ένα δύσκολο και απαιτητικό διδακτικό έτος έφτασε στο τέλος του. Οι νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη για τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε μέσω της δια ζώσης εκπαίδευσης αλλά και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης να συνεργαστούν, να εξελιχθούν και να συμπορευθούν σε αυτήν τη δύσκολη, γεμάτη προκλήσεις πορεία.

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τόσο σε εκπαιδευτικό, όσο και σε παιδαγωγικό και κοινωνικό επίπεδο, όλοι οι εκπαιδευτικοί μας στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών και των οικογενειών τους. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τα στελέχη εκπαίδευσης, οι δομές και οι φορείς εκπαίδευσης, το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, τα Κ.Ε.Σ.Υ., καθώς και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα στήριξαν με κάθε μέσο την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, την υποστήριξη του έργου των εκπαιδευτικών και φρόντισαν για τη διεκπεραίωση με ασφάλεια και αξιοπιστία της εκπαιδευτικής πράξης.

Η αποτίμηση του φετινού διδακτικού έτους, παρά τις δυσκολίες, είναι θετική. Οι μαθητές, έδειξαν υποδειγματική συνέπεια, υπομονή και ψυχραιμία δίνοντας σε όλους εμάς κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που συνεισέφεραν με κάθε τρόπο στον κοινό σκοπό της επιτυχούς ολοκλήρωσης του διδακτικού έτους.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Σχετικά έγγραφα

Μετάβαση στο περιεχόμενο