Προκήρυξη και Αναλυτικό πρόγραμμα της Α’ Περιφερειακής Μαθητιάδας Κρήτης

H Α’ εξ’ αναβολής Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 18, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Η τελετή έναρξης θα γίνει το απόγευμα της 17ης Οκτωβρίου και η τελετή λήξης το απόγευμα της 20ης Οκτωβρίου 2017.

Στο πρόγραμμα αυτής της Α’ εξ’ αναβολής Περιφερειακής Μαθητιάδας Κρήτης εντάχθηκε για τα σχολεία μόνο που θα θελήσουν να συμμετάσχουν και η Σχολική Ημέρα Αθλητισμού για το 2017 ενώ για τα σχολεία που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή η Σχολική Ημέρα Αθλητισμού θα διεξαχθεί όπως συνήθως την 1η Δευτέρα του Οκτωβρίου.

Τα σχολεία μπορούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση:

  • με συμμετοχή στα αθλήματα (Γυμνάσια),
  • με βιωματική συμμετοχή στα παραολυμπιακά αθλήματα (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια),
  • με συμμετοχή στις πολιτιστικές δράσεις (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια),
  • με επίσκεψη (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια),
  • με εθελοντές στον τομέα του αθλητισμού, των εκδηλώσεων και στην υποδοχή αθλητών/επισκεπτών

δηλώνοντας τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στην ιστοσελίδα της Α’ εξ’ αναβολής Περιφερειακής Μαθητιάδας Κρήτης http://mathitiada.pdekritis.gr, αφού πρώτα κάνουν εγγραφή ακολουθώντας τις οδηγίες της προκήρυξης.

Για τέσσερις (4) ημέρες μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών με το σύνθημα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και χωρίς το άγχος της νίκης» προσκαλούνται να συμμετέχουν στην Α’ εξ’ αναβολής Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης και να ζήσουν μια προσομοίωση των ολυμπιακών αγώνων στο Παγκρήτιο Στάδιο-Ε.Α.Κ.Η.

 

Στα σχετικά έγγραφα μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες, την αναλυτική προκήρυξη και το αναλυτικό πρόγραμμα της Α’ εξ’ αναβολής Περιφερειακής Μαθητιάδας Κρήτης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο