1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης – ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι είναι και πάλι σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης http://mathitiada.pdekritis.gr, για την 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης. Μέσα από την πλατφόρμα αυτή, μπορούν όλες οι σχολικές μονάδες (ανεξαρτήτως βαθμίδας), να εγγραφούν και να συμμετάσχουν ανάλογα στην διοργάνωση.

Μετά την εγγραφή σας, κι εφόσον τα στοιχεία ελεγχθούν από τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας, θα λάβετε οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα.

Κατά τη σύνδεσή σας στην πλατφόρμα, θα χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία εισόδου που δηλώσατε, για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές από το MenuΚαταχώρηση.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

  • Δήλωση Συμμετοχής σε Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και Επίσκεψη

Στην επιλογή αυτή όλες οι εγγεγραμμένες σχολικές μονάδες (ανεξάρτητα από τον τρόπο συμμετοχής τους στην Μαθητιάδα – Συμμετοχή σε αθλήματα, Επίσκεψη, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, κλπ-), πρέπει υποχρεωτικά να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και τα στοιχεία του υπευθύνου επικοινωνίας.

    • Τα Γυμνάσια μπορούν να συμμετέχουν σε Ολυμπιακά Αθλήματα, Πολιτιστικές Δράσεις, στην Τελετή Έναρξης και με Επίσκεψη.

    • Τα Δημοτικά, μπορούν να συμμετέχουν σε Πολιτιστικές Δράσεις (Μουσικοχορευτικές επιδείξεις), σε Εργαστήρια, σε Βιωματικές Δράσεις Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγωνισμάτων (συμβουλευτείτε το πρόγραμμα) και κατά την Επίσκεψη τους θα γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου.

    • Τα Λύκεια, μπορούν να συμμετέχουν Πολιτιστικές Δράσεις (Μουσικοχορευτικές επιδείξεις) και κατά την Επίσκεψη τους θα γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου. Παράλληλα οι μαθητές των Λυκείων μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως Εθελοντές στη διοργάνωση.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δηλωθούν οι μέρες που θα πραγματοποιηθεί η συμμετοχή, καθώς και το πλήθος των μαθητών που θα συμμετάσχουν. Στις πολιτιστικές δράσεις, επιλέγετε μία κατηγορία έργου από τις διαθέσιμες.

  • Δήλωση Ομαδικών Αθλημάτων, Δήλωση Ομαδικών Αγωνισμάτων, Δήλωση Ατομικών Αγωνισμάτων (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ)

Στις Δηλώσεις Ομαδικών Αθλημάτων, Ομαδικών Αγωνισμάτων και Ατομικών Αγωνισμάτων, μπορείτε να αναζητήσετε ή να περιηγηθείτε στη λίστα με τα διαθέσιμα αθλητικά συμβάντα και να δηλώσετε τα στοιχεία των μαθητών που θα συμμετάσχουν.

  • Ηλεκτρονική Αίτηση Εθελοντή

Μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα – αίτησης Εθελοντή, μπορεί ο καθένας, χωρίς να απαιτούνται στοιχεία σύνδεσης, να δηλώνει την εθελοντική συμμετοχή του στην Μαθητιάδα, στον τομέα και την ημέρα που τον ενδιαφέρει. Αν είστε Ιατρός μπορείτε να επιλέξετε να δηλώσετε εθελοντική συμμετοχή στον τομέα Ιατρικής Βοήθειας.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό έγγραφο

Μετάβαση στο περιεχόμενο