

Ίσως Σας Ενδιαφέρει
Ι.Α. Ραμουτσάκη : Αποστολή Σημειώσεων για τον Προγραμματισμό του διδακτικού έργου- Ενδεικτικά παραδείγματα στα φιλολογικά μαθήματα
pekes
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ι.Α. Ραμουτσάκη : Αποστολή Σημειώσεων για τον Προγραμματισμό του διδακτικού έργου- Ενδεικτικά παραδείγματα στα φιλολογικά μαθήματα
Γ. Γρηγοράκης: Πρόσκληση των εκπαιδευτικών του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου σε ενδοσχολική επιμορφωτική ημερίδα με θεματικό άξονα: «Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολικό περιβάλλον»
pekes
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γ. Γρηγοράκης: Πρόσκληση των εκπαιδευτικών του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου σε ενδοσχολική επιμορφωτική ημερίδα με θεματικό άξονα: «Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολικό περιβάλλον»