Ίσως Σας Ενδιαφέρει
Β. Καλοκύρη – Υποστηρικτικό υλικό και επισημάνσεις για τη διδασκαλία και αξιολόγηση των Νέων Ελληνικών στο ΕΠΑ.Λ. κατά το σχολ. έτος 2018-19.
pekes
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Β. Καλοκύρη – Υποστηρικτικό υλικό και επισημάνσεις για τη διδασκαλία και αξιολόγηση των Νέων Ελληνικών στο ΕΠΑ.Λ. κατά το σχολ. έτος 2018-19.
Β. Καλοκύρη – Υποστηρικτικό υλικό και επισημάνσεις για τη διδασκαλία και αξιολόγηση των Αρχαίων Ελληνικών, της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και της Ιστορίας στο Γενικό Λύκειο, σχολ. έτος 2018-19. Σημειώσεις για την περίληψη στη Νέα Ελληνική Γλώσσα στο πλαίσιο του νέου τρόπου αξιολόγησης.
pekes
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Β. Καλοκύρη – Υποστηρικτικό υλικό και επισημάνσεις για τη διδασκαλία και αξιολόγηση των Αρχαίων Ελληνικών, της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και της Ιστορίας στο Γενικό Λύκειο, σχολ. έτος 2018-19. Σημειώσεις για την περίληψη στη Νέα Ελληνική Γλώσσα στο πλαίσιο του νέου τρόπου αξιολόγησης.